<div id="qgukh"></div>

      <em id="qgukh"></em>

      芬蘭語學習網

      • 高級搜索
      • 收藏本站
      • 網站地圖
      • RSS訂閱
      • 設為首頁
      • TAG標簽
      • TAG列表
      • 關鍵字列表
      當前位置:首頁 » 走進芬蘭 » 芬蘭要聞 » 正文

      Naistaikonautti saa erityiskohtelua

      時間:2012-06-20來源:互聯網 進入芬蘭語論壇
      核心提示:Valmistelut Kiinan ensimmist miehitetty telakoitumisoperaatiota varten ovat loppusuoralla, ja Tiangong-1 avaruusmoduulin vahvistettiin olevan suunniteltu erityisesti naiset huomioon ottaen. Maan ensimminen naistaikonautti tulee olemaan osan
      (單詞翻譯:雙擊或拖選)
      Avaruudessa k?yneit? naisia, ylh??ll? vasemmalla Valentina Tereshkova.
      Valmistelut Kiinan ensimmäistä miehitettyä telakoitumisoperaatiota varten ovat loppusuoralla, ja Tiangong-1 avaruusmoduulin vahvistettiin olevan suunniteltu erityisesti naiset huomioon ottaen.
       
      Maan ensimmäinen naistaikonautti tulee olemaan osana Shenzhou-9-avaruusaluksen miehistöä. Miehistö elää aluksessa 13 päivän ajan.
       
      Vaikka aluksessa on vain 15 kuutiometriä tilaa, naistaikonautilla tulee olemaan erillinen vessa ja äänieristetty makuuhuone hänen yksityisyytensä suojaamiseksi, kertoi tutkija Pang Zhihao Kiinan avaruusteknologian akatemiasta.
       
      ”Hänellä on myös enemmän vettä käytettävissä vaahtokylpyä varten kuin miehillä, kansainvälisten sopimusten mukaisesti, ja hän voi myös tuoda erikoisvalmistettua kosmetiikkaa avaruuteen”, sanoi Pang.
       
      Tiukat valintakriteerit
       
      Liu Yangista tai Wang Yapingista tulee maan ensimmäinen nainen avaruudessa, kertoi Qi Faren, entinen Shenzhou-avaruusalusten pääsuunnittelija.
       
      Kaksi ehdokasta valittiin 15 naisen joukosta. Tullakseen valituksi naisten piti olla naimisissa ja olla synnyttänyt luonnollisesti, kertoi Kiinan avaruusteknologian akatemian aikakauslehti Space International. Tämä varmistaa professori Xu Xianrongin mukaan sen että he ovat tarpeeksi kypsiä henkisesti ja ruumiillisesti.
       
      Lisäksi valituilla ei tule olla arpia eikä voimakasta ominaistuoksua. Pang kertoi että arvet saattaisivat avautua ja alkaa vuotamaan verta avaruudessa, ja pienessä tilassa voimakas ominaistuoksu vain voimistuisi.
       
      Viime hetken valmistelut
       
      Kolme taikonauttia ovat saapuneet Jiuquanin avaruuskeskukseen Luoteis-Kiinaan ja läpikäyvät viimeisiä testejä. Tieteellisten testien suorittamiseksi matkalle avaruuteen otetaan mukaan myös eläviä perhosia.
       
      Taikonauteilla on mahdollisuus nauttia yli 80 erilaisesta ruoasta ja juomasta sekä ruoanlämmittimestä, sekä käyttää kannettavaa tietokonetta videopuheluiden soittamiseen läheisilleen.
      頂一下
      (1)
      100%
      踩一下
      (0)
      0%

      熱門TAG: Naistaikonautti saa erityiskoh


      ------分隔線---------- ------------------
      [查看全部]  相關評論
      欄目列表
      网上购买彩票

       <div id="qgukh"></div>

           <em id="qgukh"></em>

            <div id="qgukh"></div>

                <em id="qgukh"></em>